Matintoleransetest

Er du en av dem som sliter med helseplager uten å forstå hvorfor? Har du noen gang tenkt tanken at du kanskje har en matintoleranse? Maten du spiser kan være årsaken til dine helseproblemer. Det vanlige med intoleranse er at reaksjonen kommer lenge etter den problematiske maten er spist, alt fra 1 til 72 timer.

De vanligste matvarene som gir problemer er: hvete, gluten, melk, egg, soya og gjær, men du kan i reagere på hva som helst. I denne testen måles det i utgangspunktet 96 matvarer. Denne testen måler spesifikke IgG antistoffer i blodet som er den sikreste metoden for riktige resultater. Testen sendes til EU Bio Tek i USA som er godkjent av amerikanske helsemyndigheter.

Testen gir deg en oversikt over hvor stor reaksjonen er for hver eneste matvare. Vi gir deg oppfølging og forklaring av testen og forslag til gode næringstilskudd som er viktig for å få til en varig bedring.

En rekke problemer kan og skyldes maten, slik som fordøyelsesproblemer, manglende energi, lettere depresjon, søvnvansker, utslett, hodepine, muskel- og leddplager, svekket immunforsvar etc. Test deg selv, se skjema.


Les om hårmineralanalyse
Les om Cellestoffskifte- og miljøgittest
Les om Oil4Life